Intense Puled Light Therapie

Medcos IPL SHR HighEnergie

IPL Technologie

Met de MedCos IPL stand worden korte en krachtige lichtflitsen afgegeven op de huid. Van deze energie wordt met een lichtfiltering een spectrum geselecteerd om zodoende een locatie effectief te kunnen behandelen. Bij ontharen is het doel om de energie via het aanwezige pigment in de haarwortel te verwarmen tot 70 graden. Deze wordt zodoende effectief geraakt en vernietigd.

SHR Technologie

Waar IPL geheel op het pigment (melanine) werkt, doet de MedCos SHR dit slechts deels voor 50%. Door de zogenoemde “In- Motion Technologie”, word de huid en het haarzakje langzaam opgewarmd.

Onderzoek heeft aangetoond dat een langzaam, maar langer opwarm proces even effectief kan zijn als de veel bekendere en gehanteerde IPL-methode. Bij SHR geeft de behandelkop zeer veel impulsen achter elkaar, met een aanmerkelijk lager energieniveau. Doordat de pulsen meerdere malen dezelfde locatie passeren, in motion, wordt de huid en haar langzaam opgewarmd. Doordat de huid aan minder energie wordt blootgesteld is het een veel toegepaste methode bij donkerdere en gevoelige huidtypes. Met de MedCos SHR technologie dient in tegenstelling tot bij de MedCos IPL behandelingen wel gel gebruikt te worden.

De MedCos IPL SHR New is ontworpen voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, artsen en andere op dit gebied werkzame professionals voor de behandeling van

Ongewenst haargroei

Couperose & Spider Naevi

Acne

huidveroudering en pigmentatie.

Een zeer hoge gebruikerssnelheid in combinatie met een handig touch screen display verzekerd een hoge productiviteit.

Kan iedereen behandeld worden?

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatte nauwelijks pigment en zijn daarom vaak niet te behandelen. Mensen met een donkergetinte huid (huidtype 6) kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid.

Is de behandeling pijnlijk?

Bij de MedCos IPL, als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar voor iedereen goed te doen. Bij de MedCos SHR is het energieniveau lager waardoor de klant minder voelt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 á 10 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 á 2 onderhoudsbehandelingen te ondergaan om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Meer weten over de MedCos IPL SHR behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de MedCos IPL behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, als u er over nadenkt om de MedCos IPL behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 072-5814109 of stuur even een mailtje naar info@beautysalonbergen.nl. Ook kunt u via onze contactpagina uw gegevens achterlaten. Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u de MedCos IPL behandeling zelf ondergaan? Dan kunt u natuurlijk direct een afspraak plannen.

IPL Apparaat

Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram