IPL en Huidverjonging

IPL en Huidverjonging

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, spider naevi, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een IPL behandeling zal dan uitkomst kunnen bieden. Met de Medcos IPL SHR-methode kunnen wij de verschijnselen van huidveroudering effectief bestrijden. Tijdens de behandeling is er een bevordering van de aanmaak van colageen, zodat de conditie van het bindweefsel een sterke verbetering ondergaat. Met als resultaat een jeugdigere en vitale huid.

Wat is huidveroudering?

Bij veroudering van de huid zijn de genen een bepalende factor voor elk individu daarnaast spelen ook omgevingsfactoren een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV- straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische (hitte, wind) omstandigheden.

  • De huid wordt dunner.
  • Vorm en samenstelling van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels.
  • Poriën in de huid verwijden.
  • De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit.
  • Pigmentverschuivingen treden op en ouderdomsvlekjes ontstaan.
  • Bloedvaatjes verwijden en couperose kan ontstaan.

De behandeling

Tijdens de behandeling met IPL neemt de huid het licht van achtereenvolgende flitsen de op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces geeft een stimulans aan de aanmaak van nieuwe huidcellen en aan de productie van nieuw collageen en elastine. Hierdoor is er een vervaging van het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden de poriën in de huid fijner. Uw huid ziet er fris en jong uit. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de IPL behandeling wekelijks te herhalen. De IPL behandeling zelf duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden. Tussen de IPL huidverjongings behandelingen zit een rustperiode van 1 tot 2 weken.

Huidverbetering & huidverjonging dankzij IPL

Dankzij de MedCos IPL SHR huidverjonging behandeling zijn zeer goede resultaten te behalen. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid neemt af. Natuurlijk hebben ook invloeden van buitenaf uitwerking op het proces, denk hierbij aan de zon, luchtvervuiling en roken. De MedCos laserbehandeling stimuleert de huid en geeft het die frisse uitstraling terug.

Twijfel

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de Medcos IPL  behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de IPL behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 072-5814109 of stuur even een mailtje naar info@beautysalonbergen.nl.

Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u de Medcos IPL Acne behandeling ondergaan om zo snel mogelijk van u acne af te zijn, dan kunt u uiteraard direct afspraak maken.

Terug naar IPL Therapie

Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram