DS-V Line collageen draad behandeling

DS-V Line Draad behandeling

DS V-line collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en serum met stamcellen.

Beautysalon Bergen is een officieel gecertificeerde DS V-Line salon in Bergen NH en de orginele gepatenteerde DS-VLine collageendraden worden in meer dan 52 landen, volgens een speciaal ontwikkeld protocol toegepast, waarbij de rimpels op het gezicht, decolleté, hals en de handen worden gladgestreken en verminderd. Tevens beschermt het de huid tegen veroudering. De collageendraadlift zorgt tevens voor meer volume in het gehele gezicht, maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk. 

Er is geen standaard behandeling voor DS-V Line draadbehandeling, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen en huidbehoefte. Afhankelijk van de te behandelen zone, varieren de prijzen van € 125,- tot € 325,-

Meer weten over DS V-Line collageen draadbehandeling

Onze Partner

Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram