AFBEELDING GEKOZEN BIJ SLIDE

Voetverzorging


Voetverzorging

Elke voet is anders en verdient een profesionele beoordeling voor de juiste pedicure behandeling. Voeten hebben nu eenmaal veel te verduren en het is dan ook van groot belang om voetverzorging toe te passen. De zware belasting van de voeten door de dagen heen leiden vaak tot problemen, zoals het ontstaan van likdoorns, eeltpitten en ingroeinagels of schimmelnagels. Soms is om medische redenen voetverzorging noodzakelijk. Uw medisch pedicure bij Beautysalon Bergen voorziet in allerlei noodzakelijke behandlingen op het gebied van voetverzorging. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook terecht om uw nagels mooi te maken met een cosmetische behandeling.

Pedicure Behandelingen

Een standaard pedicurebehandeling bestaat uit:

  • Reinigen en desinfecteren van de huid
  • Knippen van de nagels
  • Wanneer nodig, verdunnen van de nagels
  • Wanneer nodig, verwijderen van likdoorns
  • Wanneer nodig, verwijderen van eelt
  • Reinigen van de nagelomgeving
  • Verzorging van de voeten met een voetcreme of huidolie

Afspraak maken

CND Shellac

CND Shellac is de innovatie op het gebied van nagellak en staat garant voor de gezondheid van de natuurlijke nagel. De eerste Gel Polish, waarbij de natuurlijke nagel niet hoeft worden opgeruwd, vegan, dierproefvrij en vrij van 9 radicale ingredienten. Zonder vijlen aan te brengen en te verwijderen. CND Shellac biedt voor ieder nageltype en type service een oplossing en geeft 2+ weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. 

Afspraak maken

Zooltjes

Speciaal voor de Pedicure en Fysiotherapeuten maakt InsolePlus druk ontlastende zooltjes. Zij hebben hiervoor een standaard lijn aan zool-oplossingen voor veel voorkomende klachten die ondersteunend zijn en veel comfort bieden.

Bij Beautysalon Bergen kunt u terecht voor deze zooltjes. De salon beschikt over een podoscoop, waarmee een print gemaakt kan worden van uw voeten. Aan de hand van deze afdruk kunnen we de oorzaak van veel voorkomende voetklachten zichtbaar maken en kunnen we speciaal voor uw voeten druk ontlastende zooltjes laten maken.

Afspraak maken

Onze Partners

Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram