fbpx

Beautysalon Bergen

Huidtherapie, beauty- en pedicurebehandelingen

Onze prijzen Afspraak maken

Samen staan wij voor optimale klanttevredenheid.

Bij onze salon kunt u terecht voor schoonheidsbehandelingen gericht op huidverbetering, (medische) pedicurebehandelingen en massages. Klanttevredenheid realiseren wij door een persoonlijke benadering en aandacht voor u als klant en het leveren van gerichte op elkaar afgestemde behandelingen en producten van hoge kwaliteit. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en volgen nog jaarlijks bijscholingen, lezen vakliteratuur en bezoeken producttrainingen, beurzen en congressen, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

 


Van links naar rechts: Sandra, Gerdien en Marije. 

 

Gerdien

Gerdien heeft haar opleiding voor schoonheidsspecialiste en medisch pedicure aan de Haarlemse Academie afgerond en heeft zich in 2009 als zelfstandige gevestigd in Bergen NH. Zij heeft naast haar studies inmiddels diverse specialistische cursussen afgerond zoals Permanente make up, Huidverbeterende peelings, Cryo behandelingen. Voor haar is het belangrijk dat haar klanten zich door haar behandelingen mooier en beter in hun vel voelen.

Tel: 06-136 07 131

Sandra

Sandra is een hbo gediplomeerd allround massage therapeute, een gekwalificeerd BATC zorgverlener met een beroepslicentie “Paramedisch Natuurkundig therapeute” en werkt vanuit een holistische benaderwijze volgens de 5 natuurgerichte principes. Dit maakt dat er niet alleen aandacht is voor het lichaam, maar voor de mens als geheel. Haar op maat samengestelde massages zijn gericht op het in balans brengen van lichaam en geest. Sinds vorig jaar geeft Sandra ook voetreflex therapie. De therapeutische behandelingen die Sandra geeft worden in de meeste aanvullende pakketten van uw zorgverzekeraar vergoed onder alternatieve therapieën.

www.praktijkunique.nl
Tel: 06-408 543 79

Marije

Marije is gewichtsconsulent, tijdens een uitgebreide intake maakt Marije voor jou een ‘Persoonlijk Dag Schema’. Alle voedingsmiddelen komen gewoon uit de supermarkt en het voedingspatroon is eenvoudig te combineren met werk en gezin. In combinatie met de unieke voedingssupplementen van My-LifeSlim zal het afvallen plezierig verlopen en zal je inspanning zeker worden beloond. Twijfel niet en bel of mail Marije voor een afspraak. “Alleen kom je ver, samen kom je verder”

www.mylifeslim.com/consulent-bergen
Tel: 06-420 974 78

 

 

 

Onze prijzen Afspraak maken

Populaire behandelingen

Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag 09:00 tot 14:00
Zondag Gesloten