Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Bij  Beautysalon Bergen kunt u terecht voor verschillende Schoonheids- en Anti Aging behandelingen. Daarbij wordt u geholpen door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, die samen met u uw wensen bespreekt.

De Schoonheidsbehandelingen bij Beautysalon Bergen bestaan uit een professionele huidanalyse en een advies hierover.  DS V-line draad behandeling is op dit moment ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels.

Afhankelijk van de gekozen behandeling zullen wij de huid reinigen, een peeling uitvoeren, epileren en huidonzuiverheden verwijderen. Verder geniet u van een massage of een masker. 

In de salon werken wij met de hoogwaardige schoonheidsproducten ontwikkeld door Dr. Murad uit de USA, wereldwijd bekent als “ het Murad recept”. 

Met u stellen we een behandelplan op, waarbij huidverbetering voorop staat en wij tevens zorgdragen voor een heerlijke wellness beleving.

Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen en huidbehoefte. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de behandelingen, variëren de prijzen van de behandelingen van €75,- tot €115,-

Meer weten over de verschillende Murad behandelingen?

Onze Partner

Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram