Overwin de strijd tegen jouw ‘vette’ vijand!

/Gerdien/Blog/slank figuur , cryotherapie

Wanneer jij worstelt met overtollige kilo’s, dan herken je het vast. Gewichtsschommelingen. Als dat gaat om grote verschillen is dat slecht voor de gezondheid, maar veel vaker is er sprake van een verschil van enkele kilo’s. Misschien niet iets waar je een halszaak van maakt, maar het is enorm vervelend om steeds te moeten strijden tegen de vetjes die je kleding nét niet mooi laten zitten. Hoe kun je deze strijd eens en voor altijd doorbreken?

Een project van de lange adem

Duurzaam afslanken is ten eerste een project van de lange adem, maar vraagt vooral om een brede aanpak. Ten eerste is een gezonder eetpatroon en evenwichtige leefstijl van groot belang. Dat betekent goede zorg voor het lichaam én de geest door voldoende slaap, beweging, water en voedzame maaltijden. Toch ben je er daarmee meestal niet helemaal. Overtollig vet kan hardnekkig zijn en maar lastig te verliezen.

Gewend aan gewicht

Dat komt ten dele doordat het lichaam ‘gewend’ is aan je overgewicht. Uit onderzoek van Australische arts Joe Proietto blijkt dat wanneer je afvalt door een dieet, de vetcellen stress ondervinden. Die stress proberen ze kwijt te raken door snel weer meer vetcellen te laten opstapelen. In feite is dit een soort afweermechanisme van de vetcellen, tegen hun eigen ondergang. Hoewel jij dus hard werkt aan een beter dieet en minder gewicht, zetten je vetcellen alles op alles om maar niet te hoeven wijken.

Specifieke vijand

Gelukkig kunnen de vetcellen tegen een heel specifieke vijand niet op. Die vijand is kou. De essentie van de Cryo21 is het aanpakken van die gebieden waar hardnekkig vet zich opbouwt middels een speciale koudebehandeling. Doordat vetcellen kristalliseren wanneer de huidtemperatuur wordt teruggebracht naar 8 graden Celsius, kan het lichaam ze opruimen en afvoeren. Deze vetcellen zijn definitief verwijderd en keren dus ook niet meer terug.

Effect versterken

De effectiviteit van een behandeling met Cryo21 kun je thuis versterken. Hoe? Aan de hand van bijbehorende producten waar de specialist je over kan adviseren. Dit zijn verschillende crèmes die het lichaam ondersteunen bij het afvoeren van vet. Dat komt doordat de crème het vet zachter van structuur maakt, waardoor vetcellen verkleinen. Op die manier is het gemakkelijker voor het lichaam om de vetten met afvalstoffen te verwijderen. Ook zijn er speciale crèmes gericht op het activeren van de stofwisseling of het afvoeren van overmatig vocht.

Snel en doeltreffend

Wil jij ook snel en doeltreffend af van die vetrolletjes die je maar niet lijkt te kunnen verslaan? Cryo21 is een effectieve, pijnloze en toegankelijke manier om de lichaamscontour sterk te verbeteren. Al na de eerste behandeling is er zichtbaar resultaat. Vraag je specialist naar de mogelijkheden voor jou.