Behandelingen

Bij Beautysalon Bergen kunt u terecht voor de volgenden behandelingen.

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen bij Beautysalon Bergen bestaan uit een professionele huidanalyse met een gedegen advies voor elk type huid. Bij de behandeling maken we gebruik van hoogwaardige produkten van Dr Murad. De behandelingen bestaan uit het reinigen van de huid, uitvoeren van een peeling, epileren en huidonzuiverheden verwijderen. Tevens een advies over de te gebruiken produkten om de huid ook thuis goed te behandelen. 

MEER WETEN OVER MURAT GEZICHTSBEHANDELINGEN

DS V-Line collageen draad behandeling

DS V-line collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen. Met de DS V-line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen.

Er zijn is geen standaard behandeling, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen en huidbehoefte. Afhankelijk van de te behandelen zone, varieren de prijzen van € 125,-  tot € 325,-

Meer weten over DS V-Line collageen draadbehandeling

Afspraak Maken

IPL - Therapie

Wist je dat bijna 2 miljoen mensen een huidaandoening hebben? En dat de huid je grootste orgaan is? Als huidtherapeut doe je er alles aan om klachten door huidaandoeningen te verminderen, op te lossen of te voorkomen. Beautysalon Bergen maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering, definiteve ontharing (IPL- therapie) en vetverwijdering waaronder (Cryo-Therapie) en hoog gekwalificeerde huidprodukten. 

Lees meer