Low Level LED Therapie

Low Level LED Therapie

Wat is Low Level LED Therapie?

Omega light bestaat uit 287 speciaal voor medisch gebruik ontwikkelde LED lichten. Je hebt de kleuren Rood (640nm), Blauw (423nm), Groen (532nm) en Geel (583nm), wat een medische bestraling is bestaand uit vier verschillende golflengtes. Omega-light LLLT PDT licht therapie faciliteert bij de genezing van de huid, zorgt voor pijn vermindering en behandelt probleemgebieden als acne. LED licht wordt ook gebruikt bij huidverzorging, post-operatief herstel, haargroei behandeling en de behandeling van obesitas.

Toevoeging op bestaande behandeling.

lllt_red.jpg

Rood

Het LED licht werkt als een laser, het richt zich op de cellen onder het huidoppervlak en stimuleert ze bij de aanmaak van nieuw collageen, ook bestrijd het een mogelijke uitbraak van bacteriën.

lllt_blue.jpg

Blauw

Het blauwe LED licht valt de bacteriën aan die acne veroorzaken doormiddel van singlet zuurstof aan te maken, wat dodelijk is voor deze bacteriën. Dit vermindert drastisch de hoeveelheid acne.

lllt_green.jpg

Groen

Het groene LED licht werkt bevorderlijk voor de melanocytes (de cellen die melanin produceren, wat voorkomt dat er pigmentvlekken ontstaan. Het groene LED licht zorgt voor een verjongende huid en gaat verkleuring en veroudering van de huid tegen.

lllt_yellow.jpg

Geel

Het gele LED licht behandelt verschillende huid problemen, zo is het erg effectief in het tegengaan van spat aderen en een ideale therapie voor een gevoelige en geïrriteerde huid.

AFSPRAAK MAKEN


Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram