Cryotherapie

Cryo Therapie


De behandeling

Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig. Met Cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat. Deze revolutionaire body contouring techniek is een non-invasieve behandeling om hardnekkig vet te verwijderen. De resultaten worden na 6-12 weken zichtbaar en voor een optimaal resultaat wordt een tweede behandeling na 6 weken aangeraden. De behandeling duurt slechts 35 minuten.

Het apparaat

Voor de behandeling wordt gewerkt met het Cryolipolyse apparaat. Het apparaat wordt aangebracht en verkoelt de huid tot een temperatuur die vetcellen bevriest. De vetcellen sterven vervolgens af en worden door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminder je hardnekkig vet in slechts 35 minuten. De behandeling werkt gericht op vetcellen, omdat andere weefsels en cellen pas beschadigen bij een koudere temperatuur.

Definitief

Vetcellen worden definitief verwijderd. Ook op plekken die je door sporten niet wegkrijgt!

Direct resultaat

Al na slechts één behandeling is het resultaat zichtbaar. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Verstevigend

Het gezicht kan ook worden gelift met een speciale kop. Hiermee geef je het gezicht een lift.

Huidverbeterend

Met de Cryo21 pak je niet alleen fijne lijntjes en rimpels aan, maar het kan ook worden ingezet tegen cellulitis en couperose.

Hoe werk Cryolipolyse

Cryotherapie is het werken met koude. Bij Beautysalon Bergen werken we met de nieuwste en meest veelzijdige machine op het gebied van Cryotherapie. Met de  Cryolipolyse is het mogelijk om met direct meetbaar resultaat vetcellen definitief te verwijderen. De klant verliest meteen centimeters, de behandeling duurt 30 minuten en is pijnloos en het resultaat is blijvend. Omdat er manueel gewerkt wordt, kan er ook heel precies gewerkt worden waar de klant dat ook graag wil. Vanaf de onderkin naar beneden kan overal op het lichaam vet worden verwijderd.

Naast vet verwijderen, kan gewerkt worden op cellulite met verbluffende resultaten. Daarnaast werkt de  Cryolipolyse voor het verstevigen van de huid op het lichaam en op het gezicht. De klant ziet er jaren jonger uit na een anti-aging of een lifting behandeling. Voor een optimaal resultaat, dient de behandeling in kuurverband te worden afgenomen. Wij raden minstens 6 behandelingen aan, afhankelijk van de klant.

Welke probleemzones kunnen aangepakt worden?

Met cryotherapie kunnen we bijna het gehele lichaam behandelen. Denk bijvoorbeeld aan lovehandles, zadeltassen, vetrollen op de buik en/of rug, de armen, benen en onderkin.

Onze partner

Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram