Multi Meso Injection Mesotherapie

Multi Meso Injection Mesotherapy

Door werkstoffen direct dieper in de huid te brengen worden je cellen in de diepere lagen van de huid geactiveerd om aan het werk te gaan en krijgen de cellen optimale voeding om te kunnen presteren. Vanuit de diepere lagen in de huid kan de cel die gezonder is geworden en meer volume heeft gekregen langzaam naar de oppervlakte komen. Hierdoor ontstaat er van binnenuit een sterkere en gezondere huidcellen laag, waardoor de huid in betere conditie raakt, minder rimpels vertoont, meer stevigheid heeft en straalt.

Mesotherapie voor huidverjonging werkt door het toedienen van werkzame stoffen door middel van micro injecties in de huid. We werken hiervoor met de nieuwste generatie apparatuur. Volledig gecertificeerd en geautomatiseerd.

Multi Meso Injection is een mesotherapie behandeling waarbij we met 5 naalden tegelijk injecteren, in plaats van met 1 naald, zoals de oudere generatie apparatuur dat doet. De naalden zijn dunner, waardoor: de gaatjes in de huid kleiner zijn, de huid minder geïrriteerd raakt en de behandeling prettiger wordt ervaren door onze klanten. Een ander groot voordeel is dat er nu tijdens 1 injectie vijf kleinere druppels in de huid worden gebracht, anders dan voorheen één grotere druppel. Hierdoor vindt er meer spreiding van de hoogwaardige werkstoffen plaats en worden er meer huidcellen bereikt voor nog meer resultaat.

De werkstoffen die we inzetten zijn de zogenoemde pharma cosmeceuticals, met high-end werkstoffen die op medisch niveau zijn ontwikkeld om nog dieper in de huid te komen en meer resultaat in de cellen te bereiken. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we welke ampullen, of combinatie van ampullen we inzetten.

Voor het beste resultaat adviseren we verschillende Multi Meso Injection mesotherapie behandelingen uit te laten voeren om meerdere momenten van voeding en activatie te kunnen realiseren. Thuis gebruik je dagelijks producten en supplementen met intense werkstoffen om de huid extra stimulans en voeding te geven van buitenaf en van binnenuit.

Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram