Cryotherapie

Wat is Cryo Therapie


De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Cryotherapie en werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0* en -10*C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot 8*C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood.

Indicatie voor dames zijn: Vetrollen op de rug, kwabjes op de heupen, slap buikje, lovehandles, zadeltassen, onderkin, armen etc.

Indicatie voor heren zijn: vet op de buik en/of rug, vetophoping op de borst en onderkin.

Definitief

Vetcellen worden definitief verwijderd. Ook op plekken die je door sporten niet wegkrijgt!

Direct resultaat

Al na slechts één behandeling is het resultaat zichtbaar. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Verstevigend

Het gezicht kan ook worden gelift met een speciale kop. Hiermee geef je het gezicht een lift.

Huidverbeterend

Met de Cryo21 pak je niet alleen fijne lijntjes en rimpels aan, maar het kan ook worden ingezet tegen cellulitis en couperose.

Hoe werkt Cryotherapie

Cryotherapie is het werken met koude. Bij Beautysalon Bergen werken we met de Cryo21, de meest veelzijdige machine op het gebied van Cryotherapie. Met de Cryo21 is het mogelijk om met direct meetbaar resultaat vetcellen definitief te verwijderen. De klant verliest meteen centimeters, de behandeling duurt 30 minuten en is pijnloos en het resultaat is blijvend. Omdat er manueel gewerkt wordt, kan er ook heel precies gewerkt worden waar de klant dat ook graag wil. Vanaf de onderkin naar beneden kan overal op het lichaam vet worden verwijderd.

Naast vet verwijderen, kan gewerkt worden op cellulite met verbluffende resultaten. Daarnaast werkt de Cryo21 ook voor het verstevigen van de huid op het lichaam en op het gezicht. De klant ziet er jaren jonger uit na een anti-aging of een lifting behandeling. Voor een optimaal resultaat, dient de behandeling in kuurverband te worden afgenomen. Wij raden minstens 6 behandelingen aan, afhankelijk van de klant.

Welke probleemzones kunnen aangepakt worden?

Met cryotherapie kunnen we bijna het gehele lichaam behandelen. Denk bijvoorbeeld aan lovehandles, zadeltassen, vetrollen op de buik en/of rug, de armen, benen en onderkin.

Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram