Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Bij  Beautysalon Bergen kunt u terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Daarbij wordt u altijd geholpen door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, die samen met u uw wensen bespreekt.

De schoonheidsbehandelingen bij Beautysalon Bergen bestaan uit een professionele huidanalyse en een advies hierover. 

Afhankelijk van de gekozen behandeling zullen wij de huid reinigen, een peeling uitvoeren, epileren en huidonzuiverheden verwijderen. Verder geniet u van een massage of een masker. 

In de salon werken wij met de hoogwaardige schoonheidsproducten ontwikkeld door Dr. Murad, wereldwijd bekent als “ het Murad recept”. 

Met u stellen we een behandelplan op, waarbij huidverbetering voorop staat en wij tevens zorgdragen voor een heerlijke wellness beleving.


Murad behandelingen

Bij Beautysalon Bergen wordt gewerkt met hoogwaardige huidverbeterende gezichtsbehandelingen ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog dokter Murad uit de USA.

Het Murad Method Facial System is gebaseerd op het Inclusive Health® systeem en is een totale ervaring waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen. Daarnaast bevat het Murad Method Facial System een aanvullend advies voor levensstijl en voeding en ondergaat u specifieke massagetechnieken die de stress reduceren.

Er zijn geen standaard behandelingen, alles wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen en huidbehoefte. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van de behandelingen, variëren de prijzen van de behandelingen van €75,- tot €115,-

Meer weten over de verschillende Murad behandelingen?

Afspraak maken

Genosys Micro Needling


Genosys maakt geen gebruik van gewone micro needling, maar van de unieke "diskneetling treatment".

  • Hierdoor ontstaan meer kanaaltjes in de huid
  • Innoverende micro needling rollers, voor een beter resultaat en volkomen veilig
  • Diamantvorm van de naalden, waardoor minder pijn
  • Voor een complete behandeling zijn kortere naalden nodig, met beter resultaat en minder trauma.
  • Verbeterde opname, door de microkanaaltjes kunnen de werkstoffen die verder in de behandeling worden toegevoegd ook dieoer de huid binnendringen. Zo wordt de huid aangezet om zich te herstellen en door dit natuurlijk herstelmechanisme wordt de huid weer strak en glad. De produkten voor thuis hebben door deze behandeling ook meer effect.

Prijsindicatie Genosys Micro Needling behandeling € 125,-

Meer over Genosys Micro Needling

Afspraak maken

Tox Peel

Het Tox Peel programma heeft een botox en hydro lifting injectie effect met een regeneratieve werking die vergelijkbaar is met Laser Treatment. Met slechts één behandeling is de huid verhelderd, zijn de contouren verstrakt en is de elasticiteit van de huid verbeterd.

Met de juiste Tox Peel behandeling worden oneffenheden, grove porien, pigmentvlekken, littekens, pukkels en acne en rimpels verminderd. Deze chemische peelings zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

Meer weten over de werking van Tox Peel

Afspraak maken

Beautysalon Bergen

Blijf altijd op de hoogte van de laatste beautytrends via onze social media

Facebook & Instagram