fbpx

‘Blije klanten, dat is het mooiste dat er is’

klanten

 

Hoe ziet jouw huid eruit? Oogt die fris en strak, of beginnen de eerste tekenen van huidveroudering al zichtbaar te worden? Heb je last van pukkeltjes en vlekjes, of is je huid vrij egaal? Lachrimpeltjes, pigmentvlekken of een minder strakke kaak-/halslijn: het kan storend zijn als je huid er niet uitziet zoals je graag zou willen. Er zijn gelukkig steeds meer manieren om je huid zo lang mogelijk fit en vitaal te houden.

Vrolijke klanten

Daar kan Gerdien van Beautysalon Bergen alles over vertellen. In de beautysalon bood ze in het begin met name pedicurebehandelingen aan. Al snel konden klanten er ook terecht voor medische pedicure. Denk hierbij aan speciale gerichte behandelingen voor mensen die last hebben van de reumatische of diabetische voet. ‘Dit vond ik hartstikke leuk, want klanten liepen altijd vrolijk de deur weer uit’, vertelt Gerdien. Maar bij pedicurebehandelingen bleef het niet.

Optimale uit de huid halen

In haar Beautysalon Bergen voert Gerdien inmiddels vele verschillende schoonheidsbehandelingen uit, van gezichtsverzorging tot cryotherapie. Zo helpt ze mensen heel graag met huidverbeterende behandelingen, om lang te kunnen genieten van een mooie huid. ‘Het is prachtig om de resultaten te zien. Ik werk met verschillende methoden om het optimale uit iemands huid te halen. Op die manier kunnen mensen weer stralender ogen op een heel natuurlijke manier.’

Eerder beginnen

‘Jongere mensen komen vooral om wenkbrauwen te verven en voor dat soort cosmetische behandelingen. Voor huidverbetering komen vrouwen doorgaans vanaf hun veertigste. Logisch, want op dat moment zijn de tekenen van huidveroudering goed te zien. En gelukkig is er daarvoor heel veel mogelijk. Maar toch raad ik ook aan al eerder hiermee te beginnen. Want bij huidveroudering geldt de bekende uitspraak: liever voorkomen dan genezen.’

Kwalitatief hoogwaardige producten

Om goede resultaten te behalen, maakt Gerdien graag gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. ‘Zo ben ik aangesloten bij de ANBOS, waar ik op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen. Op het gebied van cryotherapie werk ik met de Cryo21, de meest veelzijdige machine op het gebied van cryotherapie. En daarnaast heb ik ook bewust gekozen om te werken met de producten van Dr. Murad, een huidverzorgingsmerk ontwikkeld door een dermatoloog en huidtherapeut.’

Niet strak in de lak

Naast een hoge kwaliteitsstandaard vindt Gerdien toegankelijkheid echter ook van groot belang. ‘Wat ik van veel mensen hoor, is dat mijn salon erg laagdrempelig is. Dat vind ik heel fijn. Wat ik daarbij vind horen, is dat de producten die ik aanbied een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. En bovendien ben ik zelf ook niet iemand die strak in de lak staat. Natuurlijk, ik houd van resultaat en de boel moet echt netjes zijn. Maar gezelligheid in mijn salon is ook van groot belang!’

Blije klanten

Het mooiste aan haar werk? Daar kan Gerdien kort over zijn. ‘Dat iedereen altijd blij naar huis gaat. Dat is het mooiste wat er is.’ Ben je benieuwd naar Beautysalon Bergen en de mogelijkheden die Gerdien aanbiedt? Neem contact op voor de mogelijkheden, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van interessant beautynieuws!