fbpx
cryotherapie; donkere kringen; grove porien

Voedingssupplementen | Het belang van voeding voor de huid

Voedingssupplementen | Het belang van voeding voor de huid

In een perfecte wereld zou je genoeg slaap krijgen, goed gehydrateerd zijn en al jouw aanbevolen groentes en fruit eten. En wanneer je dat zou doen, heb je toch geen voedingssupplementen nodig? Helaas is dit niet toch niet altijd het geval. Want je hebt er wel eens een dag tussen zitten dat je gewoonweg geen tijd hebt om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. En daarnaast wordt het tegenwoordig steeds lastiger om voldoende vitamines en mineralen uit voedingsproducten te halen. Daarom zijn voedingssupplementen de perfecte oplossing!

Lees hier waarom jij ook voedingssupplementen zou moeten gebruiken, als aanvulling op de dagelijkse voeding:

7 redenen om voedingssupplementen te nemen

  1. De voedingswaarde in producten is de afgelopen 15 jaar sterk afgenomen (door o.a. bodemuitputting, maar ook door het verwerken van het voedsel), waardoor onze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit bijna is verdubbeld. 
  2. Voedingssupplementen zijn een perfecte manier om het immuunsysteem een boost te geven en zorgen er daarnaast voor dat je gezond blijft. 
  3. Ze kunnen helpen om het lichaam en hormonen in balans te houden. 
  4. Door het slikken van supplementen zorg je dat je het lichaam beschermt tegen vrije radicalen. Supplementen bieden antioxidanten (zoals Vitamine A, C en E), die het lichaam helpen beschermen tegen factoren van buitenaf. 
  5. Veel medicatie zorgen ervoor dat je vitamines niet goed opneemt. Supplementen zorgen ervoor dat het lichaam, ondanks het slikken van medicatie, toch in balans blijft. 
  6. Wanneer je ouder wordt kun je Vitamines steeds slechter opnemen. Voedingssupplementen zijn hierbij perfect om het tekort aan te vullen.
  7. Als je veel sport, heb je ook meer voedingsstoffen nodig. Dan zijn supplementen een makkelijke aanvulling op de dagelijkse voeding. 
  8. Misschien heb je ook niet elke dag de tijd of zin om de schijf van 5 precies te volgen… Dan kun je op de dagen dat je te weinig vitamines binnen krijgt voedingssupplementen gebruiken!

En dit zijn slechts een paar redenen om voedingssupplementen te slikken...

Voedingssupplementen van Beautysalon Bergen

Bij Beautysalon Bergen werken wij met het merk Beauty Supps. Beauty Supps is een Nederlands voedingssupplementen merk van hoge kwaliteit. De supplementen van het merk zijn perfect als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ben jij benieuwd welke supplementen jij het beste zou kunnen nemen? Neem dan contact op en laat je adviseren door onze specialist bij Beautysalon Bergen.