cryotherapie; donkere kringen; grove porien

Lash Volume Lift | Veelgestelde vragen

Lash Volume Lift | Veelgestelde vragen

Niet iedereen is gezegend met lange en volle wimpers. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel dingen die je kunt doen om de wimpers te benadrukken en te liften. Heb jij weleens gehoord van de Lash Volume Lift, wij beantwoorden alle veelgestelde vragen over deze behandeling:

Wat is een Lash Volume Lift

De Lash Volume Lift is een revolutionaire techniek die volume, krul en lengte geeft aan je natuurlijke wimpers. Er zal eerst een silicone op het ooglid worden geplaatst, om de oog te beschermen tegen het product. Hier worden de wimpers vervolgens opgeplakt. Daarna worden er verschillende oplossingen aangebracht op de wimpers, om ze op deze manier te liften. Het zorgt ervoor dat de haartjes worden gekruld en dat de wimpers optisch langer lijken. Nadat het lang genoeg heeft ingetrokken wordt de silicone verwijdert en vervolgens ben je klaar!

Moet je jezelf voorbereiden?

Draag geen make-up wanneer je komt voor een Lash Volume Lift. Daarnaast raden we aan om contactlenzen uit te doen tijdens de behandeling.

Hoe lang zal de lift zichtbaar blijven?

Omdat de natuurlijke wimpers worden gebruikt om de gewenste look te gebruiken, zal de behandeling 6-8 weken zichtbaar blijven. Het verschilt per persoon, het licht er ook aan hoe snel je wimpers uitvallen en wat je allemaal doet in het dagelijks leven. 

Kan ik nog steeds een wimperserum gebruiken?

Zeker weten! Wil je dat de wimpers sneller groeien, dan kun je dit gewoon blijven gebruiken. We raden je wel af om een wimperkruller te gebruiken na de behandeling. En die heb je ook helemaal niet nodig na de behandeling!

Is het hetzelfde als een wimperpermanent?

Nee! Er worden weliswaar soortgelijke producten gebruikt om de wimpers te laten krullen. De techniek die daarentegen wordt gebruikt is heel anders. 

Doet het pijn?

Nee, helemaal niet. Het is geen pijnlijke behandelingen en tijdens de behandeling zul je de ogen gesloten hebben. We raden je gewoon aan lekker te ontspannen tijdens de behandeling. 

Is de behandeling veilig?

Ja, de behandeling is vaak getest en niet schadelijk voor de wimpers en/of de huid rondom de ogen. Ben je toch bang dat je allergisch bent, vraag dan even aan je specialist of je dit mag testen. 

Zal het mijn natuurlijke wimpers beschadigen?

Nee. Na de behandeling kan het gebied rondom de ogen wat rood zijn, maar dat zal vanzelf wegtrekken. De wimpers worden niet beschadigd. 

Kan ik make-up dragen na de behandeling?

Zeker weten. Wil je de wimpers nog meer benadrukken, dan kun je jouw favoriete mascara gewoon gebruiken. Wacht alleen 24 uur voordat je mascara gebruikt, of dat je de wimpers nat maakt. Gebruik in deze 24 uur ook geen make-up remover.

Hopelijk hebben we al je vragen kunnen beantwoorden. Zo niet, neem dan vooral contact met ons op! Benieuwd geworden naar deze behandeling? Lees hier dan meer, of maak gewoon meteen een afspraak online!