fbpx
cryotherapie; donkere kringen; grove porien

Welkom op de eerste blog van Beautysalon Bergen!

Omdat wij graag onze kennis met jou willen delen, schrijven wij vanaf deze maand een maandelijkse blog! Waar gaat die blog over? Nou dat kan over alles gaan. Van behandelingen tot producten, je levensstijl, etc. Eigenlijk alles wat met beauty en dus ook Beautysalon Bergen te maken heeft. Heb jij een leuk onderwerp waar je meer over wilt weten? Dan kun je ook gewoon bij ons terecht! Maar eerst wat meer over ons:

Waarvoor kan ik terecht bij Beautysalon Bergen?

Bij Beautysalon Bergen kun je langskomen voor zowel huidverzorgingsbehandelingen als huidtherapie en voetverzorging. Je kunt dus terecht voor diverse behandelingen, waarbij wij de kwaliteit en hygiëne erg belangrijk vinden. Wij zijn gespecialiseerd in zowel huidverzorging als huidverbetering. Wij geven graag advies over wat jij kunt doen om de huid te verbeteren en wij zien onze klanten graag blij de deur uit gaan.

Voor welke behandelingen kan ik komen?

Voor het gemak een korte omschrijving van de behandelingen die je kunt ondergaan bij Beautysalon Bergen:

Permanente make-up - Laat je make-up semi-permanent zetten en maak je nooit meer zorgen om uitgelopen make-up. Het zal je in de ochtend ook veel tijd besparen.

Gezichtsbehandeling - Een heerlijke behandeling om te ontspannen, maar ook om de huid te verbeteren. Wij zullen je adviseren welke huidverzorging jij het beste kunt gebruiken. Wij werken onder andere met de merken: Murad Skincare en Céll Fùsion C.

Lash Volume Lifting - Krul de wimpers op een natuurlijke wijze, zonder elke dag een krultang te gebruiken. Het resultaat is tot 9 weken zichtbaar.

Pedicure - Laat de voeten heerlijk verzorgen. Of heb jij last van bepaalde voetproblemen, dan ben je bij ons ook op het goede adres.

CND Shellac - Wil jij prachtig verzorgde nagels, dan is Shellac wel wat voor jou. Het resultaat: prachtige glimmende nagels die lang blijven zitten!

Low Level LED Therapy - De behandeling faciliteert bij de genezing van de huid, zorgt voor pijn vermindering en behandelt probleemgebieden als acne

Rebirth Microneedling - Met kleine naaltjes worden er microkanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor de huid wordt gestimuleerd om te herstellen en tevens huidverzorgingsproducten beter kan absorberen.

Peeling - Het Tox Peel programma heeft een botox en hydro lifting injectie effect met een regeneratieve werking die vergelijkbaar is met Laser Treatment.

Waarom schrijven wij opeens een blog?

We merken tegenwoordig dat er steeds meer klanten zijn die bepaalde vragen niet durven, of vergeten te stellen. En veel van deze klanten gaan het dan opzoeken op internet. Maar op internet is zoveel te lezen, en daarvan kan je zeker niet alles geloven. Daarom maken wij het een stuk makkelijker en behandelen wij in onze blog veel onderwerpen omtrent beauty en huidverzorging. En die kun je elke maand van ons verwachten! Maar wees vooral niet bang, om toch in de salon jouw vraag te stellen...

Houd onze Social Media in de gaten voor de laatste blogs: Facebook & Instagram